Torna a Mare de Déu de la Candela

Visita espiritual a la Mare de Déu de la Candela de Valls

Es resa una avemaria després de cada  invovació

Casa on habità l’Esperit Sant i hi engendrà el Fill de Déu, Santa Maria de la Candela, feu-nos dòcils a l’acció del mateix Esperit, per tal que complim de  paraula i d’obra la voluntat del Pare del Cel, en totes les situacions de la nostra vida.

Assumpta al cel, la primera de tots nosaltres de participar de la Resurrecció de Jesucrist, Llum del Món, concediu-nos una fidel esperança en la Vida Eterna que Ell ens ha guanyat en el Misteri Pasqual de la seva Mort i Resurrecció.

Niu sant on la Paraula Eterna de Déu s’encarnà i es déu germà nostre, doneu-nos sensibilitat i decisió per  treballar  per la fraternitat de tots els homes i dones i per aportar el millor de nosaltres a favor de la pau.

Dolorosa Mare del Salvador, ferma al peu de la creu, acompanyeu-nos en esl moments durs de la nostra vida i doneu-nos fortalesa per suportar els sofriments de la vida  amb serenor d’ànima i confiança en Déu en tot moment.

Excelsa patrona nostra, de la ciutat Estel, allibereu Valls de la plaga del sectarisme i de la tempesta de l’individualisme  i feu que tots els vallencs cultivem la convivència, el diàleg i l’esperit constructiu.

La més santa i benaurada de totes les dones perquè més i millor que ningú vàreu escoltar la Paraula de Déu i la vàreu portar a la pràctica, feu-nos atents a l’Evangeli del vostre Fill Jesús i decidits a complir-lo.

Arca de la Nova Aliança que és Crist, feu que l’Església, mare i mestra de la fe engendri nous fills i filles que siguin testimonis del Regne en aquest món, mentre esperem el Món Nou que Déu ens donarà.